Půjčka bez registru

24.06.2015 09:40

Leckdy postačí jeden malý prohřešek při splácení Vašeho úvěru či hypotéky, nebo jen nějaká menší zpožděná platba a Vaše jméno se může snadno objevit v registru dlužníků tzv.Solus.

Tento fakt jinými slova znamená, že na dosti dlouhou dobu máte u všech bank a i velké části nebankovních společností „zavřené dveře" při  žádání o jakoukoliv půjčku. Na trhu lze ale také najít Půjčku bez registru a nahlížení do Solusu, které bývají dostupné pro všechny klienty s prohřeškem v registrech.

Půjčky bez registru lze poměrně snadno najít v nebankovní části finančního trhu. U těch větších společností s Vaším záznamem v registru pravděpodobně nepochodíte, výjimkou bývá společnost Provident, která je k těmhle restům vcelku tolerantní. Po nebankovních půjčkách bez registru se musíme poohlížet spíše u menších nebankovních společností, a to buď u tzv. SMS půjček, anebo u soukromých osob.

SMS půjčky bez nahlížení do Solusu  se značí tím, že sou malé rychlé a hojně dostupné půjčky bez doložení všech možných příjmů, a u některých poskytovatelů také bez registru a případné zástavy. Výhodou bývá, že tyto půjčky jsou dosti populární a lze si o nich zjistit veškeré informace na internetových stránkách. Při splnění podmínek této půjčky většinou nehrozí větší rizika.

Pokud stále nejste rozhodnuti, jakou půjčku si vybrat, doporučujeme vyzkoušet některý z nabízených srovnávačů půjček, který Vám nabídne nejvýhodnější půjčku právě pro Vás a to zcela zdarma a nezištně.

U nebankovních společností lze také leckdy obdržet Půjčku bez registrů, dokonce i na vyšší částku, přičemž se tyto nabídky liší podmínkami, které nebankovní společnosti dožadují.

Další kapitolou jsou půjčky bez registru od soukromých poskytovatelů, kdy tito investoři nepožadují žádné omezující podmínky co se týká výše půjčky, ale ani z pohledu rizik. Soukromý investor není totiž vázaný žádným kodexem chování k zákazníkovi, a je dobré proto být velmi obezřetní, abychom nenatrefili na nějakého podvodníka